Garasjer

Søta spesial – Garasje på 48 m2. Alt i ett garasje med hems over garasjedelen. Stort oppholdsrom, og to romslige boder nede. Overbygd inngangsparti. Det blir både garasjedel, lagerrom og hems mulighet på dette bygget.

 

Gravåsen – En enkel og grei garasje på 33.04 kvm. Har god plass til en bil, og reoler på en vegg for div ting. Kan også sette inn ei inngangsdør med inngang fra siden.

Gravåsen spesial 29,8 kvm

Gravåsen 2 – 33.04 kvm. 

Gravåsen 2

 

Gravåsen spesial – 30.04 m2 – En garasje med egen inngang ved siden av porten. Den har en egen inndelt bod ved siden av garasjen med god plass til ved og andre ting. Veldig praktisk med dør inn fra siden, og inn til selve garasjen.Garasjen har lecavegger belagt med naturstein i front og på sidene

 

Søta 48 m2 (fasadetegning) – Det er en stor og romslig garasje med skibod innerst. Den har også et stort isolert oppholdsrom  med en trapp opp til en ekstra sovehems over deler av oppholdsrommet, veldig praktisk og god plassutnyttelse. Det blir en garasje kombinert med en anneksdel. Dette er våre standard hyttemodeller. Men du er selvsagt hjertelig velkommen med dine egne hyttetegninger!

Søta 48 kvm

Søta 48 kvm

 

Søta 1 – Garasje med et rom. Areal 32,6 m2

 

Sølenroa 39,76 m2. Med hoveddel, bilplass. Vinkeldel, to romslige sportsboder, eller en stor bod.